Our Menu

 

 

Tapas

TapasOur habitual menu

1. Sombrerillo de ala ancha.
Prawn stuffed mushrooms.3,50€
2. Niño de Barbate.
Larded tuna.3,50€
3. Rondeñas chicas.
Iberian pork meatballs.3,70€
4. Serrana de Silverio.
Grilled sirloin tip.2,90€
5. Mantón de Manila.
Soy noodles with vegetables, chicken and prawns.4,50€
6. Fandango de Huelva.
Potato salad and prawn salad with mayonnaise.3,20€
7. Daditos de atún.
Marinated tuna on pastry dough, avocado and citrus.3,50€
8. Brocheta de pollo con salsa curri.
Chicken skewer with curry and couscous.3,70€
9. Blinis de Salmón.
Smoked salmon on blinis with tartara yogurt sauce.3,90€
10. Enchilada de pollo tradicional.
Mexican enchilada with mediterranean touch.3,90€
11. Taco mexicano de pollo.
Wheat tortilla with chicken and vegetables. 5,50€
12. Rulo de cabra.
Goat cheese with cane syrup.2,50€
13. Hamburguesita.
Veal, crunchy ibérico with pepper jam and mascarpone.3,90€
14. Mazamora.
Cold emulsified almond soup with garlic and bread.3,50€
15. Bacalao confitado.
Cod gratin at low temperature.5,50€
16. Pastela de pollo.
Phyllo dough with chicken, almonds and cinnamon.5,90€
17. Parmentier.
Creamy potato soup, with iberian pork sauce and fried egg.3,90€
Seassonal tapas

Seassonal tapastapas Outside of menu

#. Menudo atún.
Solomillo de atún en salsa de menudo.3,90€
#. Arroz negro con alioli.
Arroz, gambas y calameres con tinta de calamar.5,50€
#.Verdinas con carabineros.
Alubias verdinas de Llanes con carabineros.4,50€
#. Tartar de salmón.
Salmón, alcaparras, pepinillos, cebolla...5,50€
#. Lasaña de morcilla.
Morcilla de Burgos con hojaldre.3,90€
#. Tataki de atún.
Atún marinado con perlas de wasabi.5,90€