Our Menu

 

 

Tapas

TapasOur habitual menu

1. Sombrerillo de ala ancha.
Prawn stuffed mushrooms.3,20€
2. Niño de Barbate.
Larded tuna.3,20€
3. Tostas de atún o bacalao.
Tuna or cod toasts with a bed of salmorejo and avocado.3,50€
4. Rondeñas chicas.
Iberian pork meatballs.3,20€
5. Serrana de Silverio.
Sirloin tip.2,50€
6. Carcelera.
Grilled marinated Iberian pork.5,90€
7. Mantón de Manila.
Soy noodles with vegetables, chicken and prawns.3,90€
8. Fandango de Huelva.
Potato salad and prawn salad with Mayonnaise.2,90€
9. Daditos de atún.
Marinated tuna on pastry dough, avocado and citrus.3,50€
10. Brocheta de pollo con salsa curri.
Chicken skewer with curry and couscous.3,20€
11. Blinis de Salmón.
Smoked salmon on blinis with tartara yogurt sauce.3,50€
12. Enchilada mexicana.
Mexican enchilada with mediterranean touch.3,20€
13. Taco mexicano de pollo.
Two wheat tortillas with chicken and vegetables.4,90€
14. Canelón de carrillada ibérica.
Iberian cheek wrapped in cannelloni pasta.3,50€
15. Rulo de cabra.
Goat cheese with cane syrup.2,50€
16. Hamburguesita.
Veal, crunchy ibérico with pepper jam.3,90€
17. Mazamora.
Cold emulsified almond soup with garlic and bread.2,90€
18. Salmorejo.
Cold emulsified tomato soup.2,90€
19. Pinchito de atún.
Fresh tuna skewer with spices.3,90€
20. Bacalao confitado.
Cod gratin at low temperature.5,50€
21. Pastela de pollo.
Pastry dough filled with chicken, almonds and cinnamon.5,50€
22. Parmentier.
Creamy potato soup, with iberian pork sauce and fried egg.3,90€
Seassonal tapas

Seassonal tapastapas Outside of menu

#. Menudo atún.
Solomillo de atún en salsa de menudo.3,90€
#. Arroz negro con alioli.
Arroz, gambas y calameres con tinta de calamar.5,50€
#.Verdinas con carabineros.
Alubias verdinas de Llanes con carabineros.4,50€
#. Tartar de salmón.
Salmón, alcaparras, pepinillos, cebolla...5,50€
#. Lasaña de morcilla.
Morcilla de Burgos con hojaldre.3,90€
#. Tataki de atún.
Atún marinado con perlas de wasabi.5,90€